Paradicsom

Bogyóba zárt napfény
A gondosan válogatott, tűzpiros fürtök minden falatjában érezhető a napfény gondoskodása. A paprikaféléket követően ez a termékcsoport a legjelentősebb a DélKerTÉSZ kínálatában, a 2019-es évben paradicsomfélékből több, mint 3 milliárd Ft árbevételt realizáhatott Szövetkezetünk. A fogyasztói igényeknek megfelelve az utóbbi években érzékelhető egyfajta változás a paradicsomhajtatás területén. Továbbra is jelentős a klasszikus fürtös paradicsom értékesítés, azonban szemmel látható a fogyasztói érdeklődés a koktélparadicsomfélék irányába. Kínáltaunkban fürtös koktélparadicsom, valamint a snackparadicsomként definiált datolyaszilva paradicsom is megtalálható.
Apró, különlegesen édes koktélparadicsomunkat egy harapással elfogyaszthatod, és biztosan nem fogsz csalódni – ízletes és lédús karaktere a gyümölcsöket idézi. Büntetlenül fogyaszthatod a zamatos bogyókat, hiszen kész vitaminbomba, ami jótékonyan támogatja az egész család egészségét. Nyári hőségben kiváló szomjoltó, mivel biológiailag tiszta vizet tartalmaz. A gyerekek kedvence, pont egy falatnyi egészség!
Önmagában, snackként fogyasztva is kiváló édes ízének köszönhetően, de salátába, a reggeli szendvicsbe, vagy zöldségköretként is javasoljuk. Ha kedveled az olaszos ételeket, tökéletes hozzávalót találtál! Grillpartik, kerti sütögetések elmaradhatatlan kelléke, de akár készíthetsz belőle egy hűsítő smoothie-t is.